Partnereink

A Boda Autóvillamosság Kft. 1979-ben alakult, az első magánvállalkozások egyikeként. Kezdetben autóvillamossági javítással, majd 1985-tol bővült tevékenységünk az indítómotorok és generátorok felújításával. 1992-ben megkezdtük az autóvillamossági alkatrészek forgalmazását. 1994-ben indítottuk a saját importot. Jelenleg a javítás, felújítás, a belföldi kereskedelem, valamint az import mellett cégünk exporttal is foglalkozik.

www.boda.hu


A BT Montage Kft 2011. január 21-én alakult.

A cég főtevékenysége: Lakó és nem lakó épületek építése.

Cégünk főként külföldön vállal munkákat. Átlagosan 24 fő van alkalmazásban, akik a világ több országában is dolgoztak már, mint például: Németország, Belgium, Franciaország, USA, Mongólia, Ukrajna, Magyarország. Az elvégzett munkák során egy jól működő csapat alakult, akik színvonalas munkájuknak köszönhetően, teljesítményük, pontosságuk a munkájukban minden építkezésen elismerést váltott ki. A külföldi partnerek ennek köszönhetően mindig szívesen dolgoznak a céggel, folyamatos munkát biztosítva számunkra. Cégünknek fontos, hogy mint a külföldi, mint a belföldi partnerekkel egy jól működő munkakapcsolatot alakítson ki, s ezt folyamatosan ápoljuk.

www.btmontage.com


 

 

 

 

Tevékenységek:

 • Földmunka
 • Betonszállítás
 • Betongyártás
 • Fuvarozás

A Ferling PR 20 éves tapasztalattal rendelkező professzionális pr ügynökség, a kelet-közép európai térség, jelentős, stratégiai tanácsadást és teljes körű public relations szolgáltatást nyújtó vállalkozása.

Szakértő csapatunk a Budapest Business Journal évről évre megjelenő, a magyarországi pr ügynökségek toplistáját tartalmazó összesítésében hosszú évek óta az élvonalban található.

Central Eastern Europe Public Realtions Network: Alapvetően azért, mert munkatársaink nem csak a pr trükkökkel teli táskákat és bőröndöket nyitogatják lelkesen, ha valamelyik ügyfelünk segítségre szorul, hanem a megbízó céljainak, érdekeinek és a konkrét helyzetnek leginkább megfelelő megoldásokat szállítják.

Marketingkommunikáció, sajtókommunikáció, promóció, rendezvényszervezés, online marketing, konfliktuskezelés, bizalomépítés – bármely területről is van szó, ügynökségünk megfelelően időzített, pontos munkavégzést garantál.

A Ferling PR ügynökség elkötelezte magát a növekedés, a hatékonyság, a vállalati és társadalmi fenntarthatóság biztosítása, illetve a társadalmi csoportok közötti hatékony párbeszédet szolgáló korszerű kommunikációs technológiák alkalmazása mellett. Céljainak eléréséhez a belső és a külső környezet támogatását így – a public relations segítségével – Ön is megszerezheti.

www.ferlingpr.com


 

Társaságunk 2010 júniusában alakult újra Hevesi Elektro Kft. néven, 100% magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásként. A név esetleg ismerősen csenghet Ön számára, hiszen egykor már működött Pécsen, mint villamossági kereskedés, kezdetben a Komlói úton, majd később a Batthyány utcában.

Működésünket egy, a lakossági forgalomtól mentesebb helyen kezdtük meg, azonban 2012 nyarán visszaköltöztünk régebbi telephelyünkre, a Batthyány utcába. Itt már nemcsak a kivitelező és ipari partnereink, hanem a lakossági vevőink számára is elérhetőbb helyen vagyunk. Ugyan belváros közeli övezet, de a parkolás díjtalan, mind az üzlet előtt, mind a belső udvarunkban, vagy akár a szerződött partnereinknek fenntartott "Fordan" magánparkolóban. Természetesen a rendelt termékeket a vevői igények függvényében ki is szállítjuk a munkavégzés helyszínére, vagy a vevőink által kért címre.

Társaságunk filozófiája:

 • Partnerség, megbízhatóság, szakértelem
 • Társaságunk szakember-gárdája több éves villamos szakmai és kereskedelmi gyakorlattal rendelkezik
 • Munkánkat a szakmai hozzáértés, a szakma szeretete jellemzi

Cég tevékenysége: Épületvillamossági és ipari elektronikai termékek kereskedelme

Célzott piacok:

 • Ipari végfelhasználók, termelő üzemek
 • Villamos kivitelezők, villanyszerelők
 • Beruházók, és generál kivitelezők
 • A világítástechnikai infrastruktúra fejlesztésében való részvétel

Az általunk forgalmazott termékek kizárólag minősített, bevizsgált hazai és nemzetközi gyártók termékeiből állnak.

Partnereink igényeit a cég hagyományaihoz híven a lendület, a lelkesedés és a maximalizmus töretlen megőrzésével kívánjuk szolgálni.

www.hevesielektro.hu


A Joya, a világ legpuhább cipője, járás közben egyedi érzést kelt. A többi cipőhöz viszonyítva a különbség a legelső lépéstől kezdve szembetűnő. A használat közbeni puhaság érzete mérvadó a kényelmi cipőket gyártó szektorban: a cipőt modern irányzat és kényelmes kialakítás jellemzi. A Joya számos olyan cipőtalp-gyártási technológiát fejlesztett ki, melyek a vásárlók különböző igényeit elégítik ki.

www.joya.hu


KanizsaSprint Kft. a SPRINTCAMION Zrt. cégcsoport tagja, mely 1990 óta, a belföldi és a nemzetközi árufuvarozás hatékony résztvevője. Logisztikai tevékenységünk magába foglalja az árukezelés rendkívül széles skáláját.

Célunk, hogy partnereink ideális megoldása legyünk.

Cégünk szakmai hozzáértése, a térségben egyedülállóan széles szolgáltatási tevékenysége, több mint 100 teherautóból álló saját autóparkja biztosítja megrendelőink pontos és megbizható kiszolgálását. 

www.kanizsasprint.huMayer Róbert pincészete a több mint 100 éves múltra visszatekintő, ma már műemlékvédelem alatt álló pincesoron található. A pincészet borainak alapanyaga a Villány-Siklósi Borút részét képező, napsütötte, palkonyai dűlőkön terem meg, mely jelentős mértékben hozzájárul a Mayer borok egyedi ízvilágához. Mayer Róbert 3 hektáron termel. A család generációk óta a bortermeléssel foglalkozik, ami az elmúlt években elmélyített tudással és a borkészítés iránti szenvedéllyel teljesedett ki. Mára a kis családi pincészet mind minőségben mind mennyiségben megérett a boraik szélesebb körben történő terjesztésére, amit alátámasztanak a villányi borvidéki versenyeken elnyert arany- és ezüstérmek valamint a prémium borkategória.

www.mayerrobert.hu


 

Tevékenységek:

 • közúti teherszállítás
 • anyagmozgatás
 • szállítás
 • anyag,áru,teher-szállítás

Cégünk 2007-ben, kizárólag a személyszállítási piac ügyfeleinek kiszolgálására alakult, egyetlen működő tevékenységünk a személyszállítás. Célunk, hogy minőségi, megbízható szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára. Elsősorban a reptéri transzferek (Airport Shuttle) versenyképes áron történő lebonyolítása jelenti tevékenységünk fő irányát. Munkánk során a lakossági és az üzleti szféra megrendeléseit egyaránt teljesítjük. Mind a szolgáltatás, mind az árképzés tekintetében figyelembe vesszük e két terület sajátosságait és ez alapján alakítjuk ki az ajánlatunkat. Alapvető célunk megrendelőink kényelmének és a szolgáltatás magas színvonalának biztosítása. Ennek érdekében utasaink igényeit, elvárásait valamint elégedettségét folyamatosan mérjük és leendő fejlesztéseinket a felmért eredmények alapján valósítjuk meg.

Előzetes egyeztetés alapján egyedi, a reptéri úti céltól eltérő  személyszállítást is vállalunk.

www.travel4you.com


 

A TRESZNER Villamosipari Szolgáltató Kft. 1994. évben alakult.

Társaságunk profilja erős- és gyengeáramú villamos szerelés, villamos hálózatszerelés és transzformátor-telepítés (KIF, KÖF), villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok, épületek-, közintézmények-, áruházláncok és üzemanyagtöltő állomások fenntartási munkái (facility management), munkagépek bérbeadása, valamint épület generál kivitelezési munkák.

 A jelenleg 48 fős létszámunkat szakképzett, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező mérnökök, villanyszerelők, gépészek és lakatosok alkotják.

A feladatok szakszerű, gyors ellátását 25db. felszerelt szervizautó,  2 db. darus nagy teherautó, 4db. 12-80kVA közötti diesel aggregátor , 6 db kosaras emelő 20 m munkamagasságig , BOBCAT árokásó,  professzionális szerszámok segítik.

Ügyfeleink kiszolgálása érdekében 24 órás ügyeleti rendszert működtetünk.

Az áramszolgáltató (E.on) minősített partnere vagyunk, mely keretszerződés alapján folyamatosan végzünk KÖF és KIF hálózatépítési (transzformátor állomás-építés, szabadvezeték hálózat építés, földkábeles hálózat építés, közvilágítás létesítése, elosztók stb.) munkákat az erre kiképzett szerelőinkkel.

A TRESZNER Kft vezetése a minőségi munkavégzést alapvető követelménynek tartja és ügyfelei megelégedettségét kiemelt feladatként kezeli.

www.tresznerkft.hu


 

Hírek

Baranya Kupa - Rally2

2017-08-01

Bursa Rally - Turkey #4

2017-07-19